Referenties Ouders

Een prachtige referentie tijdens covid-19

Wat heb je gedaan tijdens de pandemie? Ik geloof dat deze vraag veel zal worden gesteld als we eindelijk door deze gekke tijd heen zijn.

Mijn zoon Max en ik besloten dat we Nederlands zouden leren. Gewoon, weet je, als een pauze van Fall Guys, Roblox en Pokemon Go. Het was veel leuker dan we hadden verwacht. Onze leerkracht, Judith, is geweldig en Quizlet is een echt boeiende en effectieve manier van leren. Wij doen wekelijks een zoomles met juf Judith en huiswerk tussen de lessen door. De vooruitgang die we hebben geboekt heeft mijn verwachtingen en die van Max overtroffen. We kijken ernaar uit om deze zomer terug te keren naar Nederland met een grote verrassing voor zijn vele neven.

Te midden van al het verdriet dat Covid heeft veroorzaakt, heeft het ons de gelegenheid gegeven om veel meer tijd samen door te brengen als gezin. Gebruik deze tijd verstandig. Leer Nederlands zodat uw uitgebreide familie geen geheimen over u kan vertellen terwijl u in de kamer bent!

Twee moeders van de North Hollywood locatie aan het woord......


Mijn dochtertje Lily wordt binnenkort 5 en is enkele weken geleden gestart aan de Nederlandse school op de North Hollywood locatie. Ze zit in het groepje van de 4-5 jarigen bij juf Danielle en gaat heel graag naar de les! Hoewel haar kennis van het Nederlands vooralsnog beperkt is (ik ben de enige die thuis Nederlands spreekt), merk ik toch al vooruitgang! Daar zal het ongebreidelde enthousiasme van juf Danielle en assistentes Karen en Janna ook wel iets mee te maken hebben!!! We zijn heel erg onder de indruk van de professionaliteit waarmee de lessen voorbereid en gegeven worden en hopen een heel fijn jaar tegemoet te gaan!


Mijn zoon Max is vorig jaar begonnen op de NL school in Noord Hollywood. Hij startte bij de kleuters en gelijk al na de eerste les was hij helemaal weg van juf Danielle. Zij maakte de lessen tot een feest en het leren van NL woorden tot een avontuur.  Inmiddels is Max 6 en is hij doorgeschoven naar juf Janneke en Juf Alien in groep 3a en wij als ouders zijn erg onder de indruk van de kwaliteit van de lessen. Binnen een week was Max niet alleen met woorden aan het spelen, hij had ook zijn tegenzin tot zelf lezen overwonnen.  Voor ons is het dit jaar belangrijk dat Max zijn Nederlands goed op peil houdt, omdat wij een groot gedeelte van het volgend jaar in Nederland zullen wonen en hij daar dan ook naar school zal gaan. Gezien het niveau van de lessen hebben wij er alle vertrouwen in dat hij een goede aansluiting zal hebben op de lesstof daar.

Referenties Leerlingen

Leerlingen van de Orange County aan het woord...........

Elise, groep 5


Marc, groep 5


Julia, groep 5