Sinterklaasfeesten in Southern California

Ook dit jaar wordt het grote Sinterklaasfeest weer georganiseerd door de Nederlandse school. Het Sinterklaasfeest is dit jaar op zondag 8 december in Cypress.  
De KAARTJESVERKOOP is nog NIET begonnen. Deze zal in november beginnen. Informatie over het feest leest u hieronder.
Klik hier
* indien u nog niet in onze database staat en u graag de uitnodiging voor het jaarlijkse Sinterklaasfeest in Cypress wilt ontvangen, alsmede onze eNieuwsbrief twee tot drie keer per jaar. 
Ook op onze school in San Diego wordt een groot Sinterklaasfeest georganiseerd op zaterdag 7 december vanaf 10.30 uur. Stuur graag een email naar lligthart@dutchschoolsocal.org indien u hiervoor een uitnodiging wenst te ontvangen

Sinterklaas komt natuurlijk ook dit jaar weer naar Amerika. Net zoals vorig jaar vaart de stoomboot op zee door een regenboog en alle pieten hebben een kleurtje gekregen, wat een feest!

Voor meer over de kleurrijke pieten en het standpunt van Dutch School of Southern California, klik hier.

Het Sinterklaasfeest is een fundraiser voor onze school en een groot evenement voor de Nederlandse gemeenschap in Southern California.

Wanneer komt Sinterklaas?
Zondag 8 december 2018 arriveert Sinterklaas in Cypress. Het feest is van 10.30 am tot 2 pm. Kom op tijd om de Sint te verwelkomen.

Waar komt hij aan?Image result for exclamation mark
Cypress Community Center,
5700 Orange Avenue
Cypress, CA 90630

Kaarten online kopen - koop uw kaartjes nu!
Kinderen tot en met 12 jaar                             $30 
Volwassenen en kinderen boven de 12           $25
Bestel graag zo snel mogelijk via de volgende linkWe hebben een gelimiteerd aantal kaartjes. 

Inbegrepen in de prijs:
Bij de Sinterklaasviering zitten inbegrepen: een bezoek van de kinderen aan Sinterklaas, Sinterklaas liedjes, pepernoten en schuimpjes, arts and crafts, een chocoladeletter en een cadeau (ter waarde van 10-20$) voor de kinderen (t/m 12 jaar). Ook is er een heerlijk Indonesische buffet. 

Kaarten Kopen aan de deur:
Kinderen tot en met 12 jaar                             $35
Volwassenen en kinderen boven de 12           $30

Gezien de enorme vraag is er maar een beperkt aantal kaarten aan de deur verkrijgbaar voor kaarten inclusief lunch.  Mochten we aan ons maximum komen, kunt u nog een kaart kopen maar dan zonder lunch met een korting, maar alleen als we geen lunch-kaarten meer hebben.

Tombola en Stille Veiling:

Ook dit jaar weer fantastisch mooie manden die via de zogenaamde Silent Auction verkocht worden. Wil je je slag slaan en fantastisch mooie mand meenemen of lootjes kopen voor een van de mooie prijzen op ons feest?  De lootjes en stille veiling zijn cash only! De opbrengsten van de tombola en de Silent Auction gaan naar de Dutch School of Southern California een geregistreerde non-profit organisatie in California. 

Klik hier* indien u onze uitnodiging voor het jaarlijkse Sinterklaasfeest wilt ontvangen, alsmede onze eNieuwsbrief twee tot drie keer per jaar. 
*Als u elk jaar onze Sinterklaasuitnodiging ontvangt, dan staat u al op onze lijst en hoeft u zich niet aan te melden.


Foto's Sinterklaas