Sinterklaas in Southern California

Het is bijna weer zover! Ook in 2016 word het grote Sinterklaasfeest van Southern California weer georganiseerd door de Nederlandse school. Het Sinterklaasfeest is dit jaar op zondag 4 december in Fullerton. De kaartverkoop zal spoedig starten.

Sinterklaas komt natuurlijk ook dit jaar weer naar Amerika. Net zoals vorig jaar vaart de stoomboot op zee door een regenboog en alle pieten hebben een kleurtje gekregen, wat een feest!

Voor meer over de kleurrijke pieten en het standpunt van Dutch School of Southern California, klik hier.

Het Sinterklaasfeest is een fundraiser voor onze school en een groot evenement voor de Nederlandse gemeenschap in Southern California.

Wanneer komt Sinterklaas?
Zondag 4 december 2016 arriveert Sinterklaas in Fullerton. Het feest is van 11am tot 2:30pm. De deur gaat om 11 uur open, kom op tijd om de Sint te verwelkomen.

Waar komt hij aan?Image result for exclamation mark
Sinterklaas komt dit jaar binnen op een andere locatie dan vorig jaar.
Dit jaar komt Sinterklaas binnen op:
        Fullerton Community Center,
        340 W. Commonwealth Ave.,
        Fullerton, CA 92832

Online Kaarten kopen nu dicht:
Gezien de enorme vraag is er maar een beperkt aantal kaarten aan de deur verkrijgbaar voor kaarten inclusief lunch.  Mochten we aan ons maximum komen, kunt u nog een kaart kopen maar dan zonder lunch met een korting, maar alleen als we geen lunch-kaarten meer hebben.
   
Entree prijs is inclusief lunch, drinken, spelletjes en natuurlijk een cadeau voor de kinderen.

Kaarten Kopen aan de deur:
Kinderen tot en met 12 jaar                           $30
Volwassenen en kinderen boven de 12           $25


Tombola en Stille Veiling:

Ook dit jaar weer fantastisch mooie manden die via de zogenaamde Silent Auction verkocht worden. Wil je je slag slaan en fantastisch mooie mand meenemen of lootjes kopen voor een van de mooie prijzen op ons feest?  Neem dan alstublieft contant geld of checks mee, we kunnen helaas geen credit cards accepteren. 
De opbrengsten van de tombola en de Silend Auction gaan naar de Dutch School of Southern Californie een geregistreerde non-profit organizatie in Californie.

Klik hier* indien u onze uitnodiging voor het jaarlijkse Sinterklaasfeest in San Pedro wilt ontvangen, alsmede onze eNieuwsbrief vier keer per jaar. 
*Als u elk jaar onze Sinterklaasuitnodiging ontvangt, dan staat u al op onze lijst en hoeft u zich niet aan te melden.


Foto's Sinterklaas Voorgaande Jaren