Sinterklaas in Southern California

Het is bijna weer zover! Ook in 2018 wordt het grote Sinterklaasfeest van Southern California weer georganiseerd door de Nederlandse school. Het Sinterklaasfeest is dit jaar op zondag 2 december in Cypress.  De kaartjesverkoop begint in november.
Klik hier
* indien u nog niet in onze database staat en u graag de uitnodiging voor het jaarlijkse Sinterklaasfeest wilt ontvangen, alsmede onze eNieuwsbrief twee tot drie keer per jaar. 

Sinterklaas komt natuurlijk ook dit jaar weer naar Amerika. Net zoals vorig jaar vaart de stoomboot op zee door een regenboog en alle pieten hebben een kleurtje gekregen, wat een feest!

Voor meer over de kleurrijke pieten en het standpunt van Dutch School of Southern California, klik hier.

Het Sinterklaasfeest is een fundraiser voor onze school en een groot evenement voor de Nederlandse gemeenschap in Southern California.

Wanneer komt Sinterklaas?
Zondag 2 december 2018 arriveert Sinterklaas in Cypress. Het feest is van 11am tot 2:30pm. De deur gaat om 11 uur open, kom op tijd om de Sint te verwelkomen.

Waar komt hij aan?Image result for exclamation mark
Cypress Community Center,
5700 Orange Avenue
Cypress, CA 90630


Kaarten Kopen aan de deur:
Kinderen tot en met 12 jaar                             $35
Volwassenen en kinderen boven de 12           $30

Gezien de enorme vraag is er maar een beperkt aantal kaarten aan de deur verkrijgbaar voor kaarten inclusief lunch.  Mochten we aan ons maximum komen, kunt u nog een kaart kopen maar dan zonder lunch met een korting, maar alleen als we geen lunch-kaarten meer hebben.

Tombola en Stille Veiling:

Ook dit jaar weer fantastisch mooie manden die via de zogenaamde Silent Auction verkocht worden. Wil je je slag slaan en fantastisch mooie mand meenemen of lootjes kopen voor een van de mooie prijzen op ons feest?  
De opbrengsten van de tombola en de Silent Auction gaan naar de Dutch School of Southern California een geregistreerde non-profit organizatie in California.

Klik hier* indien u onze uitnodiging voor het jaarlijkse Sinterklaasfeest wilt ontvangen, alsmede onze eNieuwsbrief twee tot drie keer per jaar. 
*Als u elk jaar onze Sinterklaasuitnodiging ontvangt, dan staat u al op onze lijst en hoeft u zich niet aan te melden.


Foto's Sinterklaas