Sinterklaas komt ons virtueel een bezoek brengen dit jaar

Sinterklaas kan dit jaar niet naar Southern California komen i.v.m. Covid-19. Maar ook Sinterklaas gaat met de tijd mee! De ICT-Piet heeft hem een stoomcursus moderne communicatie gegeven. En de Sint heeft die met glans afgelegd. Dus de Sint zal onze leerlingen tijdens de online groepslessen een virtueel Sinterklaasbezoek brengen. We willen onze vaste Sinterklaasbezoekers en andere kinderen ook graag de gelegenheid geven om Sinterklaas via Zoom te ontmoeten dit jaar. We hebben op Zaterdag 5 December vanaf 2 uur PST 3 Sinterklaasbezoeken voor de  3-5 jarigen, de 6-7 jarigen en de 8-12 jarigen. Mocht je interesse hebben, stuur dan een email naar lligthart@dutchschoolsocal.org

2019 Sinterklaas komt naar Los Angeles. Koop je kaartes hier 

Het Sinterklaasfeest is dit jaar op zondag 8 december in Cypress.  

Sinterklaas komt natuurlijk ook dit jaar weer naar Amerika. Sinterklaas botst onderweg naar Los Angeles tegen een regenboog aan en alle pieten veranderen daardoor in prachtige regenboogkleuren. Voor meer over de kleurrijke pieten en het standpunt van Dutch School of Southern California, klik hier.

Het Sinterklaasfeest is een fundraiser voor onze school en een groot evenement voor de Nederlandse gemeenschap in Southern California.

Wanneer komt Sinterklaas?
Zondag 8 december arriveert Sinterklaas in Cypress. Het feest is van 10.30 am tot 2 pm. Kom op tijd om de Sint te verwelkomen.

Waar komt hij aan?Image result for exclamation mark
Cypress Community Center
5700 Orange Avenue
Cypress, CA 90630

Kaarten online kopen - koop uw kaartjes nu!
Kinderen tot en met 12 jaar                             $30 
Volwassenen en kinderen boven de 12           $25
Bestel graag zo snel mogelijk via de volgende linkWe hebben een gelimiteerd aantal kaartjes. 

Inbegrepen in de prijs:
Bij de Sinterklaasviering zitten inbegrepen: een bezoek van de kinderen aan Sinterklaas, Sinterklaas liedjes, pepernoten en schuimpjes, arts and crafts, een chocoladeletter en een cadeau voor de kinderen (t/m 12 jaar). Ook is er een heerlijk Indonesische buffet. 

Kaarten Kopen aan de deur:
Kinderen tot en met 12 jaar                             $35
Volwassenen en kinderen boven de 12           $30

Gezien de enorme vraag is er maar een beperkt aantal kaarten aan de deur verkrijgbaar voor kaarten inclusief lunch.  Mochten we aan ons maximum komen, kunt u nog een kaart kopen maar dan zonder lunch met een korting, maar alleen als we geen lunch-kaarten meer hebben.

Tombola en Stille Veiling:

Ook dit jaar weer fantastisch mooie manden die via de zogenaamde Silent Auction verkocht worden. Wil je je slag slaan en fantastisch mooie mand meenemen of lootjes kopen voor een van de mooie prijzen op ons feest?  De lootjes en stille veiling zijn cash only! De opbrengsten van de tombola en de Silent Auction gaan naar de Dutch School of Southern California een geregistreerde non-profit organisatie in California. 

Klik hier* indien u onze uitnodiging voor het jaarlijkse Sinterklaasfeest wilt ontvangen, alsmede onze eNieuwsbrief twee tot drie keer per jaar. 
*Als u elk jaar onze Sinterklaasuitnodiging ontvangt, dan staat u al op onze lijst en hoeft u zich niet aan te melden.


Foto's Sinterklaas 2018
 .