Donaties 

De Dutch School of Southern California is de enige school die Nederlands taal- en cultuuronderwijs verzorgt in Zuid-Californië. Onze school is tevens een belangrijke plaats waar kinderen met een (deels) Nederlandse of Belgische achtergrond elkaar treffen. Haar voortbestaan ligt ons na aan het hart.

Om die reden zijn we voortdurend op zoek naar individuelen en bedrijven die bereid zijn onze school te ondersteunen, vooral nu de jaarlijkse bijdrage van het Nederlands Ministerie van Onderwijs drastisch verminderd is en wij ons lesgeld laag willen houden om ons bijzondere onderwijs aan zoveel mogelijk kinderen aan te kunnen bieden. 

Uw donatie aan onze school kan ons helpen de kwaliteit van ons Nederlands taal- en cultuurprogramma voor onze kinderen te handhaven. Onze school is een 501c3 organisatie. Uw donaties zijn fiscaal aftrekbaar. Donaties kunnen in de vorm van een financiële bijdrage zijn, maar kunnen ook een donaties zijn voor onze "raffle" of "silent auction" tijdens onze grote jaarlijkse evenementen als Sinterklaas en Koningsdag.

Onze school is een 501c3 organisatie. Uw donaties zijn fiscaal aftrekbaar. U kunt op de volgende manieren een donatie maken:

  • U kunt gebruik maken van PayPal, of uw credit card via PayPal:
    https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=PG7HYCUVACWTQ&lc=NL
  • U kunt een Amerikaanse cheque sturen naar:
    Dutch School of Southern California, PO Box 396, Orange, CA 92856-6396.                         Vermeldt graag dat het om een donatie gaat.                                                              

Onze donateurs, sponsors, medewerkers en vrijwilligers blijven ons inspireren om aan de hoogste normen te voldoen en onze middelen op de best mogelijke manier in te zetten. We zouden ons Nederlandse taal- en cultuuronderwijs voor de Nederlandse en Belgische kinderen uit Zuid-Californië niet voort kunnen zetten zonder uw standvastige steun.

Voor meer informatie kunt u per email contact opnemen via lligthart@dutchschoolsocal.org

Uw bijdrage wordt zeer op prijs gesteld en hiervan zal melding worden gemaakt op deze pagina of in de rubrieken van onze evenementen.