Fundraising

Fundraising is voor onze school heel belangrijk nu de jaarlijkse bijdrage van het Nederlands Ministerie van Onderwijs drastisch verminderd is en wij ons lesgeld desondanks laag willen houden om ons bijzondere onderwijs aan zoveel mogelijk kinderen aan te kunnen bieden. 

Het extra geld van fundraising kan ons helpen de kwaliteit van ons Nederlands taal- en cultuurprogramma voor onze kinderen te handhaven. Onze school is een 501c3 organisatie. Uw donaties zijn fiscaal aftrekbaar. Donaties kunnen in de vorm van een financiële bijdrage zijn, maar kunnen ook een donaties zijn voor onze "raffle" of "silent auction" tijdens onze grote jaarlijkse evenementen als Sinterklaas en Koningsdag

Hier twee van onze fundraising acties:

Fundraiser met LA Galaxy
Bloembollen fundraiser

Onze ouders uit San Diego zijn met het idee gekomen om bloembollen te verkopen. Een ouder van onze North Hollywood school heeft een bloembollen bedrijf Dutch Grown en zo konden wij heel goedkoop aan de bloembollen komen. Elke leerling zal de bloembollen gaan verkopen. Ook hebben de ouders een stand opgezet om de bloembollen in het winkelcentrum vlakbij de school te verkopen. Er was veel interesse!
http://www.dutchgrown.com/