Leer Nederlands samen met je kind

Lijkt het je leuk om samen met je kind Nederlands te leren dan kan dat bij ons. Spreken jullie beiden nog geen Nederlands en willen jullie het graag leren omdat de andere ouder Nederlands spreekt of omdat je familie in Nederland of België hebt, dan is dit een unieke kans. Op een leuke en interactieve manier gaan jullie samen Nederlands leren. 

We hebben ontdekt dat de ouder en het kind samen ontzettend veel plezier hebben en dat de resultaten verbluffend zijn. Hieronder lees je een prachtige referentie

     . . 

"Mijn zoon Max en ik besloten dat we Nederlands zouden leren. Gewoon, weet je, als een pauze van Fall Guys, Roblox en Pokemon Go. Het was veel leuker dan we hadden verwacht. Onze leerkracht, Judith, is geweldig en Quizlet is een echt boeiende en effectieve manier van leren. Wij doen wekelijks een zoomles met juf Judith en huiswerk tussen de lessen door. De vooruitgang die we hebben geboekt heeft mijn verwachtingen en die van Max overtroffen. We kijken ernaar uit om deze zomer terug te keren naar Nederland met een grote verrassing voor zijn vele neven.

Te midden van al het verdriet dat Covid heeft veroorzaakt, heeft het ons de gelegenheid gegeven om veel meer tijd samen door te brengen als gezin. Gebruik deze tijd verstandig. Leer Nederlands zodat uw uitgebreide familie geen geheimen over u kan vertellen terwijl u in de kamer bent!"