Online Afstandsonderwijs

Als je niet in de buurt van een van onze scholen woont of het is praktisch niet mogelijk om naar de school te komen, maar je wilt toch graag onze Nederlandse lessen volgen, dan zijn onze online privé of groepslessen dé oplossing. Wij hebben online lessen voor alle niveaus en alle leeftijden (van peuters t/m Voortgezet Onderwijs).


Groepslessen: onze groepslessen zijn klein en variëren van 3 tot 5 leerlingen. Leerlingen leren samen wat de taalontwikkeling positief beïnvloedt en een samenhorigheidsgevoel geeft.

Privélessen: dit zijn 1 op 1 lessen met onze professionele leerkrachten waarbij we het lesprogramma volledig kunnen afstemmen op de leerling en zijn/haar niveau waardoor de leerling in korte tijd grote stappen maakt.

Extra info: - We proberen de lessen altijd zo goed mogelijk af te stemmen op het rooster van de studenten. - Onze lessen vinden plaats via zoom. - Al onze studenten (online of op school) kunnen altijd deelnemen aan onze culturele activiteiten. We hebben veel leuke evenementen zoals schaatsen, onze jaarlijkse trip naar LA Galaxy, Koningsdag, potlucks, andere leuke festivals en culturele Nederlandse en Vlaamse evenementen. Je maakt echt deel uit van onze Nederlandse gemeenschap!

Ook geven we online lessen aan volwassenen.

Dus woon je te ver weg van een Nederlandse Taal-en Cultuur school neem dan contact op met onze directeur Laura Ligthart via lligthart@dutchschoolsocal.org.