Algemene aanvraag

Indien u meer informatie wenst over de school en/of de school wilt bezoeken, dan is de eerste stap het opnemen van contact met de school. U kunt hiervoor het contact request form invullen, zodat wij meer informatie over uw kind(eren) kunnen vernemen.

Aanname is afhankelijk van het Nederlandse taalniveau van uw kind(eren) en we willen er zeker van zijn dat onze leerlingen aan de minimale vereisten van de school voldoen. 

Aanmelding voor het schooljaar 2016/2017

Indien uw kind(eren) is/zijn aangenomen, kunt u zich aanmelden via het volgende Online Registration Form (Engelse versie).                                                                                                  

Zodra u zich hebt aangemeldt, zult u van onze boekhoudster een rekening per email ontvangen die uw registratie zal bevestigen.                                                                                                      

De eerste lesdag, voor alledrie de scholen, is op zaterdag 10 september 2016. De lessen beginnen om 9 uur. Wij willen u vragen op de eerste lesdag 10 minuten van te voren aanwezig te zijn. 

Lesgeld

Het lesgeld voor het schooljaar 2017/2018 moet nog vastgesteld worden. 


Voor nieuwe families is er een eenmalig inschrijfgeld van $95 per familie. Er is een bijdrage voor het lesmateriaal van 45$ per kind. Indien u vragen heeft over de aanmelding en/of het lesgeld email ons dan graag via finance@dutchschoolsocal.org of spreek uw lokale bestuurslid aan op de eerste schooldag.   

Heeft u vragen op onderwijskundig gebied neem dan graag contact op met de directeur Laura Ligthart via e-mail:lligthart@dutchschoolsocal.org