NTC onderwijs voor uw kinderen

Mocht u nieuw zijn bij onze school en meer informatie wensen over de school en/of de school willen bezoeken, dan is de eerste stap het opnemen van contact met de school. U kunt hiervoor het contact request form invullen, zodat wij meer informatie over uw kind(eren) kunnen vernemen. U kunt ook contact opnemen met onze directeur Laura Ligthart via lligthart@dutchschoolsocal.org.

Indeling is afhankelijk van het Nederlandse taalniveau van uw kind(eren). Plaatsing in een groep is afhankelijk van het Nederlandse taalniveau van uw kind(eren).


Registratie voor het schooljaar 2020/2021 voor NTC onderwijs voor uw kinderen 

Indien uw kind(eren) is/zijn aangenomen, kunt u zich aanmelden via het volgende Engelse Online Registratie Formulier.                                                                                                  

Zodra u zich hebt aangemeld, zult u van onze boekhoudster een rekening per email ontvangen die uw registratie zal bevestigen.                                                                                                      

De eerste lesdag, voor alledrie de scholen, is op zaterdag 12 september 2020. We zullen het schooljaar Online beginnen en u op de hoogte houden wanneer we weer fysiek op de scholen les kunnen hebben.

Lesgeld 2020-2021

Het lesgeld is $ 1,250 per kind indien het lesgeld niet vergoed wordt door het bedrijf, met kortingen voor meerdere kinderen. Ook bieden we 5% korting aan als het gehele bedrag in een keer betaald wordt in plaats van 5 betalingen. 


Voor nieuwe families is er een eenmalig inschrijfgeld van $95 per familie. Er is tevens een bijdrage voor het lesmateriaal. 


 Heeft u vragen neem dan graag contact op met de directeur Laura Ligthart via lligthart@dutchschoolsocal.org