Algemene aanvraag

Indien u meer informatie wenst over de school en/of de school wilt bezoeken, dan is de eerste stap het opnemen van contact met de school. U kunt hiervoor het contact request form invullen, zodat wij meer informatie over uw kind(eren) kunnen vernemen.

Aanname is afhankelijk van het Nederlandse taalniveau van uw kind(eren) en we willen er zeker van zijn dat onze leerlingen aan de minimale vereisten van de school voldoen. 

Registratie voor het schooljaar 2019/2020 voor NTC onderwijs (kinderen die NL leren als moedertaal)

Indien uw kind(eren) is/zijn aangenomen, kunt u zich aanmelden via het volgende Online Registatie Formulier (Engelse versie).                                                                                                  

Zodra u zich hebt aangemeld, zult u van onze boekhoudster een rekening per email ontvangen die uw registratie zal bevestigen.                                                                                                      

De eerste lesdag, voor alledrie de scholen, is op zaterdag 7 september 2019. De lessen beginnen om 9 uur. Wij willen u vragen op de eerste lesdag 10 minuten van te voren aanwezig te zijn. 

Lesgeld 2019-2020

Het lesgeld is $ 1,250 per kind indien het lesgeld niet vergoed wordt door het bedrijf, met kortingen voor meerdere kinderen. Ook bieden we 5% korting aan als het gehele bedrag in een keer betaald wordt in plaats van 5 betalingen. 


Voor nieuwe families is er een eenmalig inschrijfgeld van $95 per familie. Er is een bijdrage voor het lesmateriaal van 45$ per kind. Indien u vragen heeft over de aanmelding en/of het lesgeld email ons dan graag via finance@dutchschoolsocal.org of spreek uw lokale bestuurslid aan op de eerste schooldag. 

 Heeft u vragen op onderwijskundig gebied neem dan graag contact op met de directeur Laura Ligthart via e-mail:lligthart@dutchschoolsocal.org