Onze sponsors

Onze sponsors blijven ons inspireren om aan de hoogste normen te voldoen en onze middelen op de best mogelijke manier in te zetten. We zouden ons Nederlandse taal- en cultuuronderwijs voor de Nederlandse kinderen uit Zuid-Californie niet voort kunnen zetten zonder uw standvastige steun. Heel erg bedankt hiervoor. Wilt  ook sponsor worden klik hier.


                                                               GOUDEN SPONSORS


http://www.beyondlight.com/
Albert Koetsier
www.beyondlight.com


PLATINUM SPONSOR


Op Koningsdag hebben we van de NAF Socal, The Netherlands-America Foundation, een prachtige donatie van $2,000 mogen ontvangen. De NAF Socal is hiermee onze eerste PLATINUM SPONSOR geworden. De NAF organiseert regelmatig lezingen en ontmoetingen en staat bekend om hun jaarlijkse Gala. De missie van de NAF is het uitwisselen van onderwijs, cultuur, business en anders ideeën.

GOUDEN SPONSORWe zijn trots op onze allereerste Gouden Sponsor: de NAS - Netherlands American Society of Southern California. Hieronder ziet u de foto's van de overhanding van de donatie! Klik hier voor meer informatie over de NAS en wordt lid. De NAS organiseert vele evenementen: nieuwjaarsreceptie, viering van koningsdag, stranddag, picknick, sinterklaas etc.